ECHTE POST IS COOL # 6

Het is de tweede keer dat ik me heb ingeschreven voor Echte Post Is Cool. Het leek me leuk om weer eens creatief aan de slag te gaan voor een ‘onbekende’ en daarom schreef ik me in voor de zesde editie. Ik vertel je graag wat ik heb gegeven & gekregen.

De initiatiefnemers voor #echtepostiscool a.k.a. #EPIC zijn @monsieurmango.nl en @northflix. Zij organiseren dit altijd fantastisch en maken er altijd een feestje van. Nogmaals mijn complimenten voor deze twee dames! In dit blogpost lees je meer over mijn eerste deelname aan Echte Post is Cool, klik hier.

epic echte post is cool
Echte Post Is Cool voor Claire

Degene voor wie ik een EPIC pakketje t.w.v. min. 7,50 euro mocht maken, was Claire van Clairecodi.nl !! Ik ken Claire via instagram en check ook regelmatig haar blog. Ik kan inmiddels wel zeggen dat we het afgelopen jaar ‘instavriendinnen’ zijn geworden. Claire heeft op haar blog ook een enthousiaste blogpost geschreven over het EPIC pakketje dat ik voor haar heb gemaakt. Dus mocht je nieuwsgierig zijn, klik hier.

Het EPIC pakketje dat ik heb ontvangen, heb ik gekregen van de lieve Marieke van Greenblush.nl.

epic echte post is coolWat heeft Marieke een waanzinnig pakket voor mij samengesteld. Er zaten items tussen waar ik direct mega enthousiast van werd. Marieke heeft de focus van de cadeautjes gelegd op zero waste, duurzaam en vegan. epic echte post is coolWat zat er allemaal in het EPIC pakket:

 • Een insectenhotel.
 • Een herbruikbaar groente/fruittasje.
 • Een linnen tasje met dieren, zo schattig!
 • Een potje met basilicumzaadjes, jammm.
 • Een kaars van de HEMA.
 • Thee met kruiden afkomstig uit de omgeving van Marieke.
 • Een gezichtsdoekje (die je voor gebruik in warm water moet weken).

epic echte post is cool

En een super lieve kaart!

“Lieve Elcke, wat vond ik het leuk om jou als lootje te hebben! Ik hoop dat je blij bent met deze spulletjes. Ik heb zoveel mogelijk zero waste geshopt, de thee is zelfs lokaal 😉 en uiteraard is alles vegan. Heel veel plezier ermee! Liefs, Marieke @greenblush”

De kaars gaat naar buiten en krijgt een plekje op de salontafel in de tuin. Ik vind het dekseltje zo handig, dit voorkomt dat de kaars nat regent.epic echte post is coolDe thee is lokaal en komt uit de Castricumse duinen. De thee bevat duindoornbessen, jeneverbessen en bramenblad. Hoe tof.epic echte post is coolLast maar zeker not least. Het insectenhotel! Hier ben ik zo blij mee. Zo’n hotel werkt gewoon echt en je ziet de insecten in en uit kruipen/vliegen. Naar mijn mening kan je ook nooit genoeg insectenhotels hebben, dus dit is altijd fijn cadeau om te krijgen.

Wil je ook een keer meedoen aan Echte Post Is Cool? Houdt dan de social media kanalen in de gaten van @monsieurmango.nl en @northflix. Let wel even op de bepaalde voorwaarden die eraan zijn verbonden om deel te mogen nemen aan EPIC. Wil je weten welke dit zijn, klik hier.

Liefs, Elcke

Volg je Degroenezus al op TwitterFacebookYoutube of Instagram?

4 gedachtes over “ECHTE POST IS COOL # 6

 1. Wat heeft Marieke een tof pakket samengesteld! Ik vind die kaars zo mooi. Misschien toch maar eens naar de HEMA, hoewel ik stiekem al omkom in de geurkaarsen. O:-) Het theetje klinkt erg lekker!

  Like

 2. Hihi echt superleuk om te zien en te lezen dat je er blij mee bent 😊 Ik vind jouw pakket voor Claire ook heel erg leuk! Het was weer een feestje om mee te mogen doen 🙂

  Like

 3. Aahhh wat heb je een lief pakket van Marieke gekregen! Het ziet er zo mooi uit allemaal en inderdaad lekker duurzaam! Ik had Marieke als lootje en heb toevallig een paar dezelfde items voor haar gegeven, hihi! Leuk dat je weer meedeed! ❤

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s