MY VEGAN VALENTINE

GIFT ALERT! Kopieer de link en stuur deze cadeautips snel door naar jouw liefde, want over 14 dagen is het alweer Valentijn. En we willen natuurlijk geen smoesjes horen dat er niets voor vegans te vinden was 😉 

The Body Shop verkoopt vanaf 1 Februari weer een aantal nieuwe producten waar je instant verliefd op wordt!

The Body Shop
Foto: Degroenezus

 

LIP JUICERS

Als je verzekerd wil zijn van een kusje! Dan kan ik zeker aanraden om 1 van deze moisture- boosting lip balms cadeau te geven. Alleen de geuren zijn al om te zoenen. De fruitige geuren van de ‘lip juicers’ zijn geïnspireerd op detox, superfood smoothies.

GREEN: Kiwi, Kale, Watermelon
Deze lip balm heb ik nu al een week standaard mee heb naar het werk. Ik vind deze balsem vooral handig om te gebruiken, omdat deze geen kleur achterlaat op m’n mond. Ik breng het tijdens de dienst aan zonder dat ik er een spiegel voor nodig heb. Het enige nadeel is dat die heerlijke geur van watermeloen, kiwi en boerenkool me achtervolgt 😉

PURPLE: Acai, Blueberyy, Dragon Fruit
Als ik heel eerlijk ben, gaat mijn persoonlijk voorkeur uit naar de geur van deze lip juicer. Maar omdat deze balsem een licht paarse kleur achterlaat op mijn mond, zal ik deze wat minder vaak gebruiken. Toch moet ik toegeven, dat een kleurtje ook leuk staat op mijn (nog) bleke gezichtje.

Wat de lip juicers beide gemeen hebben, zijn niet alleen hun smakelijke geuren en dat je na het aanbrengen langdurig verzorgde en zachten lippen hebt. Maar ook dat ze geen minerale oliën, paraffine of petrolatum bevatten. Daarnaast bevatten de balsems ‘community trade- sheaboter’ welke afkomstig is van de Tungteiya Women’s Shea Butter Association in Ghana… wait what?

Wear it, own it and love it. Please don’t eat it. – The Body Shop

_MG_7288_V2
Foto: Degroenezus

JAPANESE CHERRY BLOSSOM STRAWBERRY KISS
Net als de ‘Tungteiya Women’s Shea Butter Association in Ghana’ is ook deze productnaam een hele mond vol, maar de nieuwe ‘Japanese cherry blossom strawberry kiss-geurlijn’ is het waard! De eau de toilette is namelijk 100% vegan en betaalbaar! Je betaald namelijk 27 euro voor 50 ml. Toen ik de geur in de lucht sprayde, werd ik direct verliefd. De geur van aardbeien, pioenrozen en amber beviel me wel. Een knuffelpartij is met dit geurtje gegarandeerd 😉

Wat je mening ook mag zijn over Valentijn. Verlang je naar een extra glimlach, kusje en knuffel, dan zit er maar een ding op… Verras haar met een diervriendelijk cadeautje!

Liefs, Elcke

Volg je Degroenezus al op TwitterFacebookYoutube of Instagram?

Deze blog is tot stand gekomen, dankzij een samenwerking met ‘The Body Shop’ & ‘House of Rebels’. De producten zijn kosteloos door The Body Shop toegezonden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s