DOM BONTJE 2017

Het is weer zover! De jaarlijkse terugkerende internetverkiezing voor Dom Bontje van het jaar is gestart. In 2016 wonnen de Nederlandse nertsenfokkers de titel & dit jaar mag de wisselbeker weer doorgegeven worden aan een van de nieuwe genomineerden.

De genomineerden zijn: De Balkjes, Bastiaan van Schaik, Lizzy van der Ligt, Prinses Beatrix, Wilfred Genee en Ronnie Flex.

Ik weet het, eigenlijk moeten ze allemaal winnen! Maar de nominatie is natuurlijk een oneervolle manier om in de publiciteit te komen. Het uitdragen van dierenleed, zeker als BNN’er kan echt niet. Bont is nooit oké, zelfs niet in het interieur!

”De jaarlijkse Dom Bontje verkiezing vraagt aandacht voor het dierenleed achter bont. Wanneer we bekende Nederlanders wijzen op hun bont(kraag) blijkt soms dat zij er geen idee van hebben dat het bont dat zij dragen echt is. Het komt dan ook regelmatig voor dat ze door onze informatie besluiten geen bont meer te dragen. Indien ze dat niet doen en het slechte voorbeeld blijven geven, worden ze door ons genomineerd.”- Bont voor Dieren directeur Nicole van Gemert

Ik breng ieder jaar via bontvoordieren.nl mijn stem uit op de Domme Bontjes. Ik vind het namelijk heel goed dat Bont voor Dieren via deze weg aandacht vraagt voor het dierenleed dat schuilt achter Bont.

In Januari 2018 wordt de winnaar van deze oneervolle verkiezing bekend gemaakt.

Laat jij ook je stem horen?!

#SAMENTEGENBONT & #MAKELOVENOTFUR

Liefs, Elcke

Volg je Degroenezus al op TwitterFacebookYoutube of Instagram?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s