ECO & VEGAN BACHELORETTE

Vorige week werd ik onwijs verrast met een vrijgezellenfeest. De meiden hadden speciaal voor mij een ‘eco & vegan bachelorette’ georganiseerd! Wat betekende dat we begonnen met een gezellige fietsrit! Hahaha.

#GROENMOETJEDOEN

We sprongen samen op de fiets, ik moest opzoek gaan naar de lintjes die van te voren waren opgehangen langs de route. Als ik een lintje had gevonden dan kreeg ik een groene opdracht van een van de meiden aangereikt.

Opdracht 3: Zoek in 5 minuten zoveel mogelijk planten en verzin daar een veganrecept bij.

Opdracht 9: Verzin a.d.h.v. het alfabet dieren- en plantennamen.

Natuurlijk kwamen er ook wat minder zoete opdrachten voorbij, maar daar ga ik verder niet over uitweiden 😛

We fietsen langs een leuke route door het oude gedeelte van ons prachtig allemachtig mooie stadje 😉 en onderweg kreeg ik bij elke opdracht die ik volbracht had een stukje van de kaart waar de fietsroute opstond. Op deze manier moest ik de dames naar de volgende bestemming leiden.versieringAan het einde van de ‘groenmoetjedoen’ speurtocht fietsten we een erf op en stond in de achtertuin van een bekende een prachtig gedekte tafel voor een vegan high tea!

Toevallig was er net een schaap van de buren ontsnapt die daarom in haar eentje even hier in de weide mocht staan. Normaal gesproken staat ze samen met haar vriendinnetjes gras te grazen. Maar des al niettemin had ze genoeg aanspraak hoor. Ze gierde gewoon gezellig met ons mee.IMG_6700_V2De meiden hadden alles landelijk versierd met eigen en nieuwe spullen. Ook de high tea hapjes waren zelfgemaakt en uiteraard helemaal plantaardig! Je kan je wel voorstellen dat ik heel wat traantjes heb weggepinkt toen ik dit allemaal zag. ZO LIEF ❤

We konden kiezen uit diverse dadelballetjes, sandwiches en bruschetta met hummus en tomaten tapenade. Bananencake en nog veel meer lekkernijen. Deze ‘vegan kokos limoencheesecake’ was trouwens ook echt ontzettend lekker!vrijgezellenfeestEr werden cadeautjes gegeven met lieve teksten, och wat was ik blij… Totdat ik hoorde dat ze een ‘elckafette’ hadden bedacht! Ik moest in die kruiwagen gaan zitten en om en om gingen ze met mij in de kruiwagen proberen om de snelste tijd af te leggen! Hahahahaha, wat een grap! Ik dacht eerst dat ze een geintje maakte, maar ze waren bloed serieus.

Nu is het zo dat ik vreselijk fanatieke vriendinnen heb! Dus, ik hield letterlijk mijn hart vast. In tijden had ik me niet zo bang gevoeld, terwijl ik dit spel waarschijnlijk als 12 jarige helemaal te gek had gevonden. Ik word oud,.. tijd dat ik ga trouwen, dacht ik nog.IMG_3800_V2Het mooie van vriendschap is het accepteren en respecteren van elkaars waarden en normen. Het voelde voor mij heel erg bijzonder dat de meiden echt een op maat gemaakte vrijgezellenfeestje hadden geregeld!

Wat ik hier vooral mee wil delen, is dat het dus echt mogelijk is om een vrijgezellenfeest een eco en vegan touch te geven!

Liefs, Elcke

Volg je Degroenezus al op TwitterFacebookYoutube of Instagram?

6 gedachtes over “ECO & VEGAN BACHELORETTE

  1. Het was echt een fantastische dag 😍 en het lekkere eten maakten het natuurlijk helemaal af! Bedankt voor je lieve comment ❤️

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s