BROODJE VEGAN SHOARMA!

Eindelijk, een wens die in vervulling gaat! VLIEGENSVLUGGE VEGAN SHOARMA!

Voorheen maakte ik de shoarma altijd van ‘Tempeh’, hierbij is het belangrijk om de gesneden tempeh vroegtijdig te marineren. Dat hoef je niet met deze plantaardige vleesvervanger van Vivera! De voorgekruide shoarma is binnen een mum van tijd klaar en verdiend daardoor een plek in mijn vegan- fastfood top… euh.. 100 😉

Ik weet dat deze plantaardige shoarma al een paar maanden verkrijgbaar is, maar ik kon deze nooit vinden in de schappen van mijn drie verschillende supermarkten in de buurt. Totdat ik van de week spontaan de ‘DIRK’ binnen stapte en ineens deze verassing tegenkwam. Ik maakte een vreugdesprong en een heel gek opgetogen binnensmondse kreet. Echt waar.

Wist je trouwens dat je op de website van Vivera precies kan zien in welke supermarkten de verschillende soorten vleesvervangers te koop zijn!

De smaak is echt overheerlijk, de structuur geeft de shoarma echt een lekkere bite en de kruiden maken het af. Ik kan dit makkelijk serveren aan gasten die nog dagelijks vlees eten. Waarschijnlijk proeven en ruiken ze niet eens het verschil.

Hierbij het “recept” van mijn getoonde pita broodje ‘comfort food’;

Ingrediënten:

  • Vegan Shoarma (Vivera)
  • Sla
  • Champignons
  • Ui
  • Paprika
  • Pita broodje
  • Knoflooksaus (DIY: mayolein met geperste knoflook en een scheutje water)

Ken je de shoarma van Vivera al of ga je het proberen? Let me know.

Liefs, Elcke

Volg je Degroenezus al op TwitterFacebook, Youtube of Instagram?

#nospon #crueltyfreelife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s