HET IS AL GEEN GOUD WAT ER BLINKT

Het was zo’n moment waarbij de zon scheen, de lucht helderblauw was & de vogeltjes zongen. Samen met mijn hond wandelde ik in het park en werden we gepasseerd door een oude dame.

We begroeten elkaar beleefd en de dame intrigeerde mij. Zo gebeurde het dat er in enkele seconden tientallen vragen mijn gedachten overmeesterde. Haar jas en vooral de kraag trok mijn aandacht. Ik wist zeker dat het echt bont was, maar van welk dier afkomstig kon ik zo 1, 2, 3, niet achterhalen. Zo’n oude dame draagt vast een oude jas met daarop een heel oud dood dier. Het kon vanalles zijn, want in die tijd kon alles. Ik keek de dame na terwijl de zon op haar perfect roodkleurige permanent scheen. De lichtgekleurde panty die de blauwe spataderen verhullen, de gepoetste kitten heels & de camelkleurige jas maakte haar op het eerste oog tot een keurige dame. Perfect picture lady. Niets vermoedend paradeerd zij rond met dierenleed om haar nek.

Onverwachts hoorde ik een luide scheet. Zonder te blikken of te blozen liep de dame verder en zo werden mijn gedachten abrupt verstoord.

Groetjes, Elcke

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s