KENKÔ BOX

Laat jezelf maandelijks verwennen met de Kenko box die vol zit met eerlijke en natuurlijke producten! Françoise en Eveline, oprichters van Kenkô dat in het Japans “gezond” betekent, zijn wereldwijd opzoek naar de beste producten met een uniek verhaal.

“Gezond leven is voor ons erg belangrijk en door hier dagelijks mee bezig te zijn is Kenkô geboren.” – Françoise en Eveline

De Kenkô box deed me stiekem denken aan de Amerikaanse ‘Boxycharm’ waarbij je ook elke maand diverse beauty producten voor een vast bedrag krijgt opgestuurd. Het concept vond ik erg tof, dus was ik direct nieuwsgierig naar de Kenkô Box! Uiteraard is deze box veel groener, veel leuker en ook nog eens van eigen bodem! Alle merken die je opgestuurd krijgt, zijn vriendelijk voor mens, dier en milieu! Forget Boxycharm dus 😉

kenkoproducten1

GOODIO 50% Chai – Finland
Dit is biologische chocolade van rauwe cacao en traditionele chai kruiden. Volgens een oude cliënt van mij moet je chocolade altijd eten tijdens het thee drinken en dat is waar. We hebben er heerlijk van gesmikkeld. Het merk Goodio komt uit Finland en is opgericht door mannen die besloten hun eigen chocolade fabriek in Helsinki te starten.

“Feel good producten met een eerlijk verhaal” – Kenko

Flow Cosmetics – Finland
Dit is een heerlijke body scrub op basis van kokosnoot, citroen en himalaya zout. De scrub heb ik onder de douche gebruikt, maar je kan de scrub ook in de sauna gebruiken. De geur is ontzettend lekker en verfrissend. Tijdens het aanbrengen voelt de scrub zacht en blijft er een romige lotion achter op de huid. Persoonlijk houd ik er niet zo van, omdat het voor mij ‘plakkerig’ aanvoelt. Daarentegen voed het de huid intensief en droogt het je huid niet uit! Na het afdrogen, is het plakkerige gevoel weg.

zeepje

Cool Soap Projects – Griekenland
Wanneer je de box openmaakt vliegen de heerlijke geur van rozenhout en kamille je tegemoet. Ik ben ontzettend dol op zeep en dit is weer een zeepje die ik zeker tot 1 van mijn nieuwe favorieten zal beschouwen. Wat ik ook heel tof vind, is dat het merk alles 100% natuurlijk en met de hand maakt. I love it!!!

Loveli fresh cotton deodorant- Nederland
Het verhaal achter dit product is naar mijn mening erg ontroerend. Gelukkig is het Linda de oprichtster van Loveli gelukt om een deodorant zonder aluminium te maken. Uiteraard heb ik het product op mijn extreem gevoelige huid getest. Ik kan namelijk maar weinig deodorant merken goed verdragen na het scheren. Ik was daarom nieuwsgierig hoe mijn huid op Loveli zou reageren. Helaas raakte mijn oksels toch geïrriteerd. Gelukkig had ik de volgende dag (1 dag na het scheren) nergens last van! Dus kan ik deze deodorant alsnog gebruiken 😀

Het assortiment.
De Kenkôshop heeft een uitgebreid assortiment met verschillende producten. Je vindt er thee, assessoires en verschillende cosmetica producten. Neem vooral even een kijkje op Kenkoshop.nl

Liefs, Elcke

Een gedachte over “KENKÔ BOX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s