IGNORE FAST FASHION MORE

You rok my world! Laat die zon maar schijnen, want mijn amandel- melkflesjes kunnen wel wat kleur gebruiken. Daarom is mijn laatste duurzame mode aankoop een kokerrok geworden. 

Op Veggieworld was ik ook even langs de stand van Wolf and Storm geweest. Daar kon ik de Asha Nude kokerrok van het merk ‘IGNORE’ eindelijk in het echt bekijken. Ik werd direct verliefd en moest deze kokerrok per direct toevoegen aan mijn duurzame mode collectie.

“We don’t need a ton of clothes to look great everyday. We provide women with clean, simple and refined essentials.”- IGNORE

_MG_5401_V2
Foto: Sander Copier

‘IGNORE’ is een duurzame mode merk uit Portugal. Het merk laat hun kleding in eigen land maken, waardoor je weet door ‘wie’ de rok gemaakt is! Ook houden ze tijdens het productieproces rekening met het zo min mogelijk verspillen van water en er gaat een deel van de opbrengst naar stichting Animal Aid. Met al deze informatie in mijn achterhoofd voelt het heel fijn om van ‘IGNORE’ kleding aan te schaffen.

“In this fast- changing world, IGNORE prefers to keep it calm.”- IGNORE

Ik vind de rok erg lekker zitten, de stof is zacht en soepel. De lijnen aan de zijkant geeft de rok net een dynamischer effect, zodat je het ‘worsten- effect’ niet krijgt. Wat ik ook heel fijn vind, is dat ik de rok zowel casual met sneakers of classy met hakken kan dragen. 

Liefs, Elcke

2 gedachtes over “IGNORE FAST FASHION MORE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s