ALGENOLIE MET DE PAPLEPEL INGEVEN

Een bron van omega-3 en vitamine D op 100% plantaardige basis! Een voedingssupplement op basis van algen met een heerlijke citroen smaak. Dit zijn jouw dagelijkse bouwstenen voor de hersenen, weerstand, gezichtsvermogen, spieren & botten.

Arctic Blue heeft hun assortiment met deze vloeibare omega-3 en vitamine D voedingssupplement op een zeer slimme manier uitgebreid. Ik vind het vooral erg handig dat het vloeibaar is en dat het een lekkere frisse citroensmaak heeft. Zo kan je het direct van de lepel consumeren of door ontbijtjes, toetjes of smoothies mengen! Ik ben echt ontzettend blij met dit product, omdat het 2 in 1 is. Met dit product hoef ik me echt geen zorgen meer te maken over mijn omega-3 DHA en vitamine D inname!

_MG_5262_V2

Algen zijn een bron van omega 3. In een vorige blog heb ik dan ook al eens uitgelegd waarom het consumeren van algen een prima alternatief is voor vis. Als ik het heel kort uitleg kom je tot de volgende conclusie; de vissen eten de algen die omega-3 bevatten en wij eten dan weer de vissen, omdat zij de algen hebben gegeten. Waarom slaan we deze hele visuele cirkel niet over en consumeren we niet gewoon direct de algen dacht ook onderneming Arctic Blue. Daarnaast is het zo dat;

“De wilde vis die Nederlanders graag eten (gebakken kibbeling, wijting, schol) mager is (dus geen vette vis) en ook de supermarkt kweekvis (pangasius en tilapia) bevatten helaas amper Omega-3.” – Ludo van de Wiel

Dankzij zo’n voedingssupplement van Arctic Blue is het dus mogelijk om als vegetariër of veganist gewoon met een gerust hart die visjes te laten zwemmen. Je bent ook met hun voedingssupplement verzekerd dat je de dagelijks hoeveelheid aan Omega-3 DHA en vitamine D binnen krijgt.

Bloggers Lisa Goes Vegan, Lisa Steltenpool en Isabel Boerdam zijn het daar ook mee eens en schreven lovend op hun blog over de voordelen van algenolie en de voedingssupplementen van Arctic Blue, zie link.

“Een lager DHA niveau wordt in verband gebracht met slaapapneu en minder snel in slaap vallen. Door hier genoeg van binnen te krijgen, kan je je slaap verbeteren” – Isabel Boerdam

Om jou ook kennis te laten maken met het omega-3 DHA & vitamine D smoothie supplement krijg je vanaf vandaag korting met een speciale kortingscode!

Kortingscode
Gebruik kortingscode: DEGROENEZUS
Je krijgt 15% korting op je aankoop en je betaald geen verzendkosten!

Ook is er een volumekorting op de webshop, waardoor je bij aankoop van 2 of 3 producten je €1 korting per stuk krijgt en bij aankoop van 4 of meer producten je €3 korting per stuk krijgt.

Extra veel korting dus! Daarnaast kan je DEGROENEZUS kortingscode voor de hele webshop gebruiken!

Via deze link kom je direct bij het product dat ik heb uitgetest: Arctic Blue, Omega-3 & Vitamine D Smoothie hersenbouwstenen.

Ik hoop je hiermee een beetje op weg geholpen te hebben in een levensstijl waarbij het echt geen noodzaak meer is om vissen te consumeren. Mede dankzij allemaal andere alternatieven wordt dit gelukkig steeds makkelijker.

Liefs, Elcke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s