MODERN DRUIDS NATURAL SKINCARE

Verschillende groene bloggers hebben van Modern Druids een crème deodorant ontvangen. Daar was ik er ook 1 van! Uiteraard een hele slimme zet, aangezien elke huid anders is. Daarom was ik persoonlijk ook erg nieuwsgierig naar het product, want hoe zal mijn huid hierop reageren?

Eigenlijk werd ik direct heel erg enthousiast toen ik over het product las. Tsja, hoe kan het ook anders 😉 Het is namelijk een deodorant zonder chemische of dierlijke ingrediënten en het is uiteraard dierproefvrij! De deo’s worden nu nog met de hand thuis gemaakt, ‘handmade’, I like it! En zo valt de deodorant in de categorie van biologische en plantaardige verzorging. Ook vind ik het super tof dat het een klein bedrijf is en ik zie haar producten echt liggen in verschillende conceptstores door heel Nederland.

Wat wel een stukje minder aan het product is, is dat het geen antiperspirant is. Dat betekent dat je wel kan zweten, alleen wordt de nare geur voorkomen. Uiteraard is het een stuk vriendelijker voor je huid en de ingrediënten zorgen ervoor dat de bacteriën die de zweetgeur veroorzaken geen kans krijgen. Nou dat klinkt dan toch weer goed.

Ik heb de crème 5 dagen uitgeprobeerd en eigenlijk werkt de deo goed bij mij. Ik heb namelijk een ontzettende gevoelige huid en kan dus alleen maar 1 bepaald merk gebruiken waardoor ik geen uitslag krijg. Ondanks mijn huidproblemen is het eigenlijk tot nu toe nog goed gegaan. Dus ik kan het product met een gerust hart gebruiken en zal zeker het potje op gaan maken!

mdoern druids
Modern Druids: Lemon Squeezy

Nog een leuk feitje, de verzorgingsproducten zijn vriendelijk voor je huid en voor het milieu.

Check Modern Druids op www.moderndruids.com !

Liefs, Elcke

 

2 gedachtes over “MODERN DRUIDS NATURAL SKINCARE

  1. Hihi, zo leuk dat we samen hebben mogen testen! De substantie is inderdaad heel aangenaam, zeker omdat t niet prikt 🙂
    Liefs !

    Like

  2. Ha zo leuk dat jij deze ook hebt gekregen. Ik vind hem ook prima. Niet mindblowing van ‘joh ik kan zo ff flink sporten’ maar wel dat je fris ruikt voor een aantal uurtjes. De substantie vind ik trouwens ook heel zacht voor je huid. Normaal gesproken prikken mijn oksels nog weleens als ik deo aanbreng maar bij deze niet!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s