SEEPJE

Kleine wasjes, grote wasjes, stop ze in de wasmachine! Het merk Seepje is van een Nederlands bedrijf dat was- en reinigingsproducten maakt op basis van de Sapindus Mukorossi vrucht uit Nepal.

Wat de schil zo bijzonder maakt, is dat zodra deze vrucht in aanraking komt met water er een vorm van zeep vrij komt. Dit maakt wassen op natuurlijke manier mogelijk!

Om andere consumenten te overtuigen van de kracht van natuurlijk wassen en schoonmaken heeft Seepje mij een proefpakket opgestuurd. Deze producten heb ik dan ook met plezier getest! Ik kan me namelijk voorstellen dat wanneer je gewend bent aan je oude vertrouwde schoonmaakmiddelen het lastig kan zijn om de overstap te maken naar een ander natuurlijk product. Aan mij de taak om jou dan ook te voorzien van informatie over de Seepje producten en de vraag te beantwoorden of het de overstap waard is?

“Waarom gebruiken we hier allerlei synthetische toestanden, als wassen ook natuurlijk kan?” – SEEPJE

Misschien had je het al verwacht, maar ik ben enthousiast over de schoonmaakproducten van Seepje! 1 van de belangrijkste redenen om voor de natuurlijke producten van Seepje te kiezen, is omdat ze een significant lagere impact hebben op het afvalwater dat vanuit jouw huis ‘t riool instroomt! Andere chemische producten laten namelijk allemaal rotzooi achter in ons riool, wat schadelijk is voor ons milieu en ook weer in ons drinkwater terecht komt.

seepje-flessen_5018_v1

Seepje allesreiniger
Dit schoonmaakmiddel ruikt heerlijk, schuimt en poetst als de beste. Ik werd helemaal enthousiast tijdens het gebruik van dit schoonmaakmiddel. Ik heb het gebruikt om glas, steen en hout mee af te nemen. Ook heb ik er prima de vloer mee gedweild. Er blijven geen ‘zeepvegen’ achter. Mijn vriend kwam aan het einde van de dag ons huis binnen en riep gelijk dat alles weer zo lekker rook! Nou, dat wil je natuurlijk horen 🙂

De nieuwe Seepje verpakking is gemaakt van oude melkflessen uit Engeland.

Seepje vloeibaar wasmiddel
Hoe kan het ook anders, het is zo leuk om met dit wasmiddel onze kleding te wassen! ‘No guilty feelings’. Het vloeibare wasmiddel is gemaakt van wasschillen en heeft een heerlijke geur meegekregen. Het laat de was fris ruiken zonder dat een sterke geur overheerst. Het heeft hetzelfde resultaat alleen is dit product ook nog eens vriendelijk voor het milieu en dieren.

Wist je dat
Seepje dierproefvrij is en geen dierlijke ingrediënten bevat! Wel is het zo dat de nieuwe flessen gemaakt zijn van oude melkflessen die Seepje koopt bij een recycle fabrikant en niet bij de melkfabrikant zelf. Een manier van upcyclen.

Winactie Seepje pakket !!

Heel graag wil ik de kracht van Seepje met 1 van jullie delen! En mag daarom via degroenezus een Seepje wasmiddel en allesreiniger via een winactie weggeven!! Hoe gaaf is dat!

Nieuwsgierig naar meer producten van Seepje? Check de site, Seepje.nl

Liefs, Elcke

3 gedachtes over “SEEPJE

 1. Goedemiddag, mijn naam is Jos van Lierop & Anita Ras.Das is mijn vrouw,
  Wij hebben jullie producten van Seepje gebruikt voor de handen te wassen, het bevalt erg goed in de smaak. Ook de afwasmiddel werkt ook goed,nu proberen wij ook het wasmiddel van Seepje te gebruiken voor het wasmachine .Wij hopen dat het producten van Seepje ook bij de Jumbo te krijgen is, en dat Seepje nog lang te krijgen is. In de supermarkten, het werkt goed dat producten van Seepje. Succes er mee, gr Jos Anita van lierop fijne weekend

  Like

 2. Hoi Ilsiee,
  Wat leuk dat je zo enthousiast bent! Ik noteer direct je naam, leuk dat je mee doet met de winactie 🙂 !!
  Liefs, Elcke

  Like

 3. Dat klinkt veelbelovend! Ik ben reuze benieuwd, het ziet er in ieder geval goed uit!!!
  Ik heb je berichtje via facebook gedeeld en een vriendin getagd!!
  Groetje& een fijn weekend,
  Ilsiee

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s