WINNAAR BONTVOORDIEREN HOODIE

Wij willen iedereen die een antibont statement heeft gemaakt op social media hartelijk bedanken! Het doet ons heel goed om te zien dat mensen zich inzetten voor de dieren die het nooit voor zichzelf kunnen opnemen.

Helaas zijn er altijd ondernemers die echt bont blijven (door)verkopen aan consumenten. Zij suggereren dat bont op diervriendelijke manier is verkregen of dat er rekening is gehouden met dierenwelzijn. Zij zeggen bijvoorbeeld geen bont te verkopen zonder dat gecertificeerde auditors hebben bepaald dat dierenwelzijn gegarandeerd is…

Gelukkig weten steeds meer consumenten dat dit een verkooppraatje is en welke waarheid  er achter bont schuil gaat. Daarom blijven wij ons inzetten en anderen informeren over het ware verhaal achter bont! Nogmaals bedankt voor het delen van de foto met het bontvrij statement!

@Veggielista van harte gefeliciteerd met de BontvoorDieren Hoodie.

Liefs, Elcke

3 gedachtes over “WINNAAR BONTVOORDIEREN HOODIE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s