@BREGJESDESIGN.NL

‘Nee, écht! Bij 6 stuks van elk houd ik op. Ik beloof het!’Ken je dat? Jezelf een limiet opleggen vanwege praktische-, maar ook zéker relatie technische overwegingen? Om niet te eindigen als die mensen met een obsessie voor het één of ander en geen ruimte meer hebben om je kont te keren in je eigen woonkamer?

Ik houd van verzamelen. Mooie spullen in mijn ogen, maar een hoop rommel voor iemand die mijn passie niet deelt. Ik heb moeten beloven, van elk maar 6 te verzamelen. Het begon met 6 eierdopjes uit oma’s tijd. Daarna de kop & schotels, gebaksbordjes, schalen, ontbijtbordjes en tot slot de diepe borden.

Wat ben ik trots op mijn bonte oma servies!

collageEn wat had ik het moeilijk met het stoppen van het verzamelen. Tot er op een dag een kopje kapot viel. Dat wat mij in eerste instantie een grote ramp leek te zijn, bleek uiteindelijk een werking van de zwaartekracht met twee grote voordelen. In eerste instantie kon ik weer even neuzen tussen al het moois in kringloopwinkels, brocante zaakjes en rommelmarkten om mijn verzameling van 6 weer compleet te maken.

“Sommige van de sieraden van ‘BregjesDesign’ bestaan uit één enkele scherf. Hiervan zijn de randen geschuurd, gefreesd en geglazuurd zodat ze prettig en zacht aanvoelen.”

Daarnaast had ik een bak vol prachtige scherven die ik natuurlijk niet weg kon gooien. Langzaam ontstond het idee de scherven in te zetten om er iets geweldig nieuws mee te maken. Op deze manier kreeg mijn waardevol stukgevallen kopje een tweede leven.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

En zo ontstond ‘BregjesDesign’. Een webwinkel met ringen, kettingen en broches gemaakt van waardevol stukgevallen oma servies. De bloemetjes, de gouden randjes en de nostalgie maken deze sieraden tot juweeltjes in je hand. Apetrots ben ik op hetgeen ik te koop aan mag bieden. Met deze sieraden draag je een tastbaar bewijs uit oma’s tijd met je mee. Een herinnering waarmee je elke outfit stijlvol afmaakt.

“Door het extra gouden randje, komt er meer schoonheid vrij en ligt er nog meer nadruk op het unieke sieraad.”

Sommige van de sieraden van ‘BregjesDesign’ bestaan uit één enkele scherf. Hiervan zijn de randen geschuurd, gefreesd en geglazuurd zodat ze prettig en zacht aanvoelen. Ook zijn er sieraden die bestaan uit verschillende scherfjes die aan elkaar zijn geplakt met de ‘Kintsugi’ techniek. Dit is het goudeffect dat de sieraden van ‘BregjesDesign’ onderscheidt van anderen. Door het extra gouden randje, komt er meer schoonheid vrij en ligt er nog meer nadruk op het unieke sieraad.

janne-tess-update-scherp

Inmiddels telt ‘BregjesDesign’ 16 lijnen. Sommige bordjes daarvan zijn bij mij thuis gesneuveld, anderen werden afgedankt door kringloopwinkel en klant door barsten of butsen. Dit servies krijgt bij ‘BregjesDesign’ een tweede leven.

Kijk voor meer producten en info op BregjesDesign.Etsy.com

Ik hoop iets voor je te kunnen betekenen!

Liefs Bregje,

BregjesDesign.nl

Een gedachte over “@BREGJESDESIGN.NL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s