DOMBONTJE 2016

Het is weer zover! De jaarlijkse internetverkiezing voor het Domste Bontje van 2016 is gestart. Vorig jaar won Mart Visser de titel & dit jaar mag hij de wisselbeker weer doorgeven aan een van de genomineerden.

De genomineerden zijn: rapper en vlogger Boef, rapper Lil’ Kleine, oud-burgemeester Onno Hoes, acteur Everon Jackson Hooi, zanger Rolf Sanchez en de Nederlandse nertsenfokkers.

Ik weet het, eigenlijk moeten ze allemaal winnen! Maar een nominatie is aleen oneervolle manier om in de publiciteit te komen. Het uitdragen van dierenleed als BNN’er kan echt niet. Bont is nooit oké.

Bont voor Dieren directeur Nicole van Gemert: ”De jaarlijkse Dom Bontje verkiezing vraagt aandacht voor het dierenleed achter bont. Wanneer we bekende Nederlanders wijzen op hun bont(kraag) blijkt soms dat zij er geen idee van hebben dat het bont dat zij dragen echt is. Het komt dan ook regelmatig voor dat ze door onze informatie besluiten geen bont meer te dragen. Indien ze dat niet doen en het slechte voorbeeld blijven geven, worden ze door ons genomineerd.”

Ik breng ieder jaar via bontvoordieren.nl mijn stem uit op de Domme Bontjes. Ik vind het namelijk heel goed dat Bont voor Dieren via deze weg aandacht vraagt voor het dierenleed achter Bont.

De verkiezing loopt tot 31 December 2016, waarna in Januari 2017 de winnaar van deze oneervolle verkiezing bekend zal worden gemaakt. (gesloten)

Laat jij ook je stem horen?!

#SAMENTEGENBONT & #MAKELOVENOTFUR

Liefs, Elcke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s