#ECHTEPOSTISCOOL

Een persoonlijk pakketje versturen naar een onbekende, wie doet dit nou?
Nou, WIJ!!

Voor het eerst had ik me ingeschreven voor een post swap. Het leek me leuk om eens creatief aan de slag te gaan voor een onbekende en zo kwam ik bij ‘echte post is cool’. De initiatiefnemers voor #echtepostiscool (EPIC) zijn @monsieurmango.nl en @northflix. Zij hebben het echt ontzettend goed georganiseerd, mijn complimenten!

Degene voor wie ik een EPIC pakketje mocht maken, was Sytse van @hetgroenebroertje !!
Ik was hier zo ontzettend blij mee! Ik ken Sytse via instagram en check ook regelmatig zijn blogs en vlogs. Ik kan me ook helemaal vinden in zijn ethiek over dieren en het milieu. Op zijn site hetgroenebroertje.nl heeft hij ook een hele leuke en enthousiaste blog geschreven over het EPIC pakketje dat ik voor hem heb gemaakt. Dus mocht je nieuwsgierig zijn, klik hier.

Het EPIC pakketje dat ik heb ontvangen, heb ik gekregen van de lieve Dalinka @placefuly.

_mg_3628_v2

Alle kadotjes op deze foto zijn toch hartstikke leuk!! Hier word ik echt zo vrolijk van!
Het is zo leuk om te zien, dat iemand die je alleen via het internet kent, jou toch nog een passend present weet te schenken 😀

Zo zie je maar weer dat het internet ook voor positiviteit & samenhorigheid kan zorgen.

Liefs, Elcke

5 gedachtes over “#ECHTEPOSTISCOOL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s