LET’S TALK ABOUT SEX, BABY

Laten we eerlijk zijn, we doen ‘HET’ toch allemaal? We zetten even alle gene opzij en we richten ons eens op de seksuele middelen. Omdat seksualiteit erg persoonlijk is, heb ik vier groene proefzussen ingeschakeld die samen met mij diverse producten reviewen! So, here we go!

Deze blog gaat uiteraard over ‘het bedrijven van liefde’. Romantisch met kaarsjes, massage olie, glijmiddel en indien gewenst het condoom. ‘Save sex’ is altijd belangrijk.

Allereerst hebben we twee soorten glijmiddelen getest van het merk YES.

“Yes is about making love not war and is committed to being an ethical company in all areas.”

Vooralsnog zijn de producten van YES niet getest op dieren. Helaas kan dit altijd veranderen. Blijf dus altijd up to date en houd de merken in de gaten. Lees in de link de ‘Values’ van het bedrijf YES: Our Mission. Om te zien of dit product past bij jou lifestyle.

YES WB Water Based Personal Lubricant 

2s3a0261_v2_lr

YES WB is 96% organisch. Is vrij van parabenen, glycerine & hormonen. Dit glijmiddel kan samen met condooms gebruikt worden. Ik deel mijn mening met de andere twee proefzussen. Dit glijmiddel geef ik een 8,5.

Proefzus 1 YES WB
Glijmiddel, condooms en testen… leek wat ons betreft dé perfecte combinatie! Met name over het glijmiddel zijn we erg enthousiast! De verpakking is simple yet very classy en handig in gebruik. Let op! Maak niet dezelfde fout als wij! Door de tube te enthousiast op zijn kop te houden wanneer geopend, want het is erg vloeibaar en dan ligt het overal waar het niet hoort. Mogelijk dat een pompje of een soort “stop” op de tube iets handiger was geweest in gebruik, maar met een beetje extra aandacht werkt deze tube ook prima. Het product is prettig in gebruik; vrijwel geen geur, zachte en soepele structuur welke lekker uitsmeert, voelt niet ijskoud aan bij het aanbrengen en bij een voldoende hoeveelheid ook perfect als massage olie. De werkingsduur van het glijmiddel is goed voor een duur van zo’n 15 minuten, ofwel perfect voor een gemiddelde, doordeweekse sessie ;-). Ga je voor een langere, uitgebreide variant? Dan is een tweede keer aanbrengen geen overbodige luxe, maar dit geldt voor vrijwel elk merk glijmiddel.

De ingrediëntenlijst even naast onze andere glijmiddel op waterbasis gelegd en de YES WB met ingrediënten als Aloe Vera, Flax (beter bekend als lijnzaad) lijkt mij een stuk gezonder voor je lichaam. Én tot stand gekomen zonder gebruik van parabenen, glycerine en hormonen.
Parabenen worden over het algemeen gebruikt als conserveringsmiddel in cosmeticaproducten, maar daarmee is alles ook gezegd. Er zijn verder weinig voordelen om dit ingrediënt te gebruiken. Het is slechts een chemisch ingrediënt, waarvan nog onduidelijk is in hoeverre dit goed is voor de gezondheid.

Enfin, kort samengevat: een prima product met fijne structuur en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeker aan te raden en wij geven het product een dikke 8,5!

Proefzus 2 YES WB
De verpakking van YES WB heeft een frisse uitstraling. Ook staat erop vermeld dat de gel voor 96% uit organische ingrediënten bestaat. Dit vind ik vooral erg aantrekkelijk aan het product. Zo weet ik dat ik met een goed, ecologisch product te maken heb en er geen troep in zit.

YES WB is een zachte, fijne gel met een natuurlijke geur. Het prettige is dat de gel niet in de huid trekt. Hierdoor hoef je maar eenmalig de tube te pakken. De gel is wel aan de waterige kant. Om die reden kan je niet te veel in een keer pakken, anders glipt het uit je handen. Een flacon met pompje zou handiger zijn, maar als je niet al te enthousiast in de tube knijpt, wil het ook gewoon lukken!

Ik raad YES WB zeker aan, omdat het erg prettig aanvoelt. Het kan onder andere gebruikt worden met het voorspel, intieme massages en zelfs onder de douche! Het is fijn om te weten dat het product bijna alleen uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Ik ben erg tevreden over het product. De prijs vind ik wel aan de hoge kant. Daarom zou ik uitkomen op een cijfer 8.

Ik ben ook benieuwd geraakt naar de YES OB. Deze gel schijnt wat voller te zijn, omdat deze op plantenbasis is. Dit zorgt er denk ik voor dat de gel minder snel uit je handen glipt.

YES OB Plant-oil Based Personal Lubricant2s3a0260_v2_lr
De YES OB is 99,8% organisch. Vrij van parabenen, glycerine en hormonen. Op de verpakking staat vermeld dat je dit glijmiddel niet kan gebruiken in combinatie met condooms. Let op, in dit product zit bijenwas verwerkt, waardoor het helaas niet vegan is. Mijn voorkeur gaat wel uit naar dit glijmiddel, omdat ik de substantie echt heel goed vind. Dit glijmiddel geef ik een 9!

Proefzus 3 YES OB
Ik heb het glijmiddel mogen testen, en ik vind het een ontzettende aanrader!
De tube, wat ik zelf al fijner vind dan een pompje, is makkelijk in gebruik. Het smeert goed uit, maar wat ik het belangrijkste vind, is dat het niet “plakkerig” word, dus je hoeft niet telkens bij te smeren. Je hoeft het maar eenmaal op te doen, en dan kan je er een hele tijd van blijven genieten. Het is vettig, daarom kan je het ook gebruiken als massage olie.
Dit glijmiddel heeft een neutrale geur dus je ruikt niet de hele tijd naar overheersende aardbeien of iets dergelijks. Ik ben zeer tevreden over dit product en ik zal , wanneer het op is, zeker een nieuwe tube aanschaffen!
Ik zal dit product een 9 geven. Goede kwaliteit voor een goede prijs!

Proefzus 4 YES OB
Het is een strakke nette verpakking die aanspreekt. Je kan het product als massage olie gebruiken, al vind ik massage olie lekkerder voor mijn huid. De tube is prima. Je kan de hoeveelheid zelf reguleren. Fijn dat er geen ‘rommel’ in dit product verwerkt zit. Beter voor de natuur en je eigen lichaam. Het product blijft z’n werking houden! De geur is neutraal en prettig. Het voelt zacht en niet zo extreem koud als bij andere merken. Heel prettig gevoel.  De werking is lang en droogt na enige tijd weer uit. 

De prijs is prima voor het product dat je ervoor krijgt. Je doet er lang mee. Het is zeker aan te raden aan anderen. Ik geef dit product een 8!!

2s3a0262_v2_lr
De liefde bedrijven met een condoom die ook nog eens met liefde gemaakt is! Wie wil dat nou niet? Want op een condoom die gemaakt is van een schapendarm, zoals ‘back in the olden days’ zit toch ook niemand meer te wachten. Dit condoom is gelukkig gemaakt van natuurrubber uit India. Op de site van faircondoms.com staat het volgende:
“Onze Fair Squared condooms zijn niet alleen gemaakt van fair trade latex, maar zijn nu ook door de Vegan Society als vegan gecertificeerd. Bij de condoomproductie gebruiken veel producenten de melkpoeder caseïne. De nieuwe Fair Squared condooms zijn vrij van caseïne en andere ingrediënten van dierlijke oorsprong.”
Daarnaast wil Fair Squared hun condooms duurzaam produceren en dragen ze ook bij aan de medische kosten van de arbeiders en de studie van de kinderen.
“Fair Squared wilt ervoor zorgen dat alles wat ze doen fair is.”
Wil je meer lezen over Fair Squared kijkt dan op faircondoms.com of op fairsquared.info
Ik raad de condooms van Fair squared echt iedereen aan! De Ultra Thin condooms krijgen een 9,5!

Proefzus 1
Evenals het glijmiddel is ook de verpakking (outer-box) van de condooms simple yet classy. Geen overdreven aanwezige kleuren en omschrijvingen. De verpakking van de condooms zelf zijn gelijk aan andere merken en kunnen makkelijk worden geopend. Erg fijn, want een gevecht met een dergelijke verpakking is namelijk niet erg bevorderend voor de sfeer! 

De geur van het condoom is minimaal en niet storend, de smaak kunnen wij helaas niet beoordelen. Mijn partner vond het condoom qua gevoeligheid prima, maar zat naar zijn zin net iets te strak. Nu maken wij er ook geen frequent gebruik van, omdat hij aangeeft dat een condoom de gevoeligheid in alle gevallen vermindert. Dit is natuurlijk erg persoonlijk, Overall een prima condoom welke fijn is in het gebruik, mits deze niet teveel afknelt, en geven wij een 7 als cijfer.

Proefzus 2
Het condoom heeft een mysterieuze, aantrekkelijke verpakking. Het is extra dun, waardoor het gevoel intenser is dan bij een gewoon condoom. Ook is de YES WB te gebruiken in combinatie met het condoom. Dit maakt deze producten samen ook erg aantrekkelijk. Het condoom krijgt het cijfer 7.

2s3a0266_v2_lr

Jasmine Absolute Oil.
Deze olie heeft maar liefst twee functies, je kan het gebruiken als massage olie en als parfum! Super handig. Wij gebruiken deze olie regelmatig als massage olie en we zijn gek op de heerlijke geur van Jasmijn! Je hebt om de zoveel minuten, maar twee druppels nodig om de massage voort te zetten.
Robert Tisserand is de oprichter van Tisserand aromatherapy. Als je de biografie leest over meneer Tisserand dan kan je niet anders dan concluderen dat deze man zeer gepassioneerd is door natuurlijke oliën & aromatherapie. Dat vind ik altijd een ontzettende pluspunt bij het kopen van een product.
Tisserand is niet getest op dieren en vegan, je leest het in: Our Ingrediënts
Wil je meer lezen over Tisserand klik dan op: About Us
vegan
Alle producten in deze blog zijn verkrijgbaar in de webshop van Bigreensmile.nl
Wij hopen dat we jullie met onze reviews een beetje op weg hebben geholpen in de wereld van seksuele middelen die gemaakt zijn met respect voor mens, dier en milieu.

Veel liefs, van ons

4 gedachtes over “LET’S TALK ABOUT SEX, BABY

  1. Oké, dit artikel komt nu zo goed uit, haha! Laatst nog op zoek gegaan naar massage-olie maar ik durfde het niet aan ivm de ingrediënten en of het misschien was getest op dieren, dus dit lijkt me super – ook dat het als parfum gebruikt kan worden! Sowieso verzorgingsproducten vind ik super lastig, dus zo’n artikel als deze is heel erg welkom 🙂 heel leuk! Ik check ook gelijk de YES producten op biggreensmile.nl, wat fijn dit! 🙂
    Liefs

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s