@_FLOORKORTE_

Een leuke foto update van Floors Moestuin! Wat een groen in de tuin maar ook bergen kleur. Ik heb mijn tuin dit jaar zo ingedeeld dat het een vrolijke tuin zou worden in Augustus & September met lekker veel kleur. Dat is zeker gelukt.

Ik heb hieronder een aantal foto’s wat je nu zoal in mijn tuin kan vinden. Van heerlijke tomaten tot mega wortel! Love it 🙂

1FLOORS MOESTUIN OOGSTKRAT! Ik word zelf zo blij van deze foto’s, oogsten oogsten en nog meer oogsten. En dan daarna lekker opsmullen. Van de week eten wij eigenlijk alleen maar groente, in de ze tijd hoeven we enkel nog wat aanvulling in de winkel te halen maar eten voornamelijk groente. Weggooien doe ik niet, mensen blij maken, doe ik wel en als ik dan nog steeds wat over heb dan maak ik het in.

3

 1. Links op de foto zie je mijn Paarse Sperziebonen 🙂 het lijkt net ingekleurd maar nee, ze hebben echt deze kleur. En rechts ben ik, Hallo!

4

 1. Links mijn oogst tomaten, Cherrytomaten (sungold, Red Cherry, White Cherry) En de gewone tros tomaat. Rechts mijn emmertje vol tussen de tomaten planten en de Oost Indische Kers aan de linker kant.

11

 1. Links mijn oogst tomaten, Cherrytomaten (sungold, Red Cherry, White Cherry) En de gewone tros tomaat. Rechts mijn emmertje vol tussen de tomaten planten en de Oost Indische Kers aan de linker kant.

10

 1. Links mijn cucamelon (muizenmeloentjes) zijn ze niet schattig. Ik ben er gek op het smaakt ligt naar komkommer, ze staan superleuk door een salade. Recht mijn favoriete bloemen in de moestuin, Oost Indische Kers.

8

 1. Links mijn eerste venkel geoogst. Wat waren ze heerlijk, het loof kan je trouwens ook eten. Deze kan je ook goed gebruiken om door de azijn te doen als je augurken inmaakt. Rechts mijn maiskolf, de is de blauwe popcorn mais dit ik dit jaar in de tuin heb staan. Ben zo benieuwd naar de smaak.

7

 1. Mijn overzichtje tuin. Links is alles wat laag, dit komt omdat ik nadat de bonen (tuinbonen, doperwten, peulen, kapucijners en suikererwten) geoogst waren weer opnieuw heb gezaaid. Zo kan ik in de herfst ook nog wat oogsten 🙂

9

 1. Links de Anemoon. Wat een mooie bloem, je hebt ze ook nog in roze paars en blauw. Zelf ben ik weg van de witte hij knalt echt hier in de tuin tussen al het groen. Recht de Verbena, wat een mooi paars bloemetje ook komen hier super veel bijen en hommels op af. Super voor de bestuiving dus.

5

 1. Links Mijn paksoi is te oogsten en ik heb er zeker nog een stuk of 20 staan. Heerlijk vind ik het en het is ook nog eens super goed voor je, dit is de Little Dwarf de naam zegt het al, baby paksoi. Midden zie je de Postelein dit kook je net zoals spinazie maar de smaak is echt wel anders. Rechts mijn rode paprika waar ik mega trots op ben 🙂

2

 1. Links de zonnebloem met de oranje binnenkant en Goude buitenkant. Wat is hij mooi, de hommels en bijen zijn er ook blij mee. Je ziet voorop het blad dat ze flink bezig zijn met bestuiven door al het stuifmeel. Rechts mijn super wortels waar ik een lekkere wortel taart van gemaakt heb. Love it.

6

 1. Links mijn ronde oranje pompoentje, dit ligt op een steen tegen het rotten tussen een groen veldje bladeren. Links de gele paprika’s die nu nog wat groen zijn, wat een kleuren he?! ik vind die overgangen zo mooi.

12

 1. Tomaten tomaten tomaten. Ik word zo blij van tomaten. Ik moet altijd mijn best doen om niet meteen alles in mijn mond te stoppen haha. Links de Sungold (een van mijn favorieten) deze is wat zoeter en mooi geel. Midden Red Cherry de rode Cherrytomaat heeft een echte vlezige tomaten smaak. Recht de trostomaat! Ik oogst de tomaten als ze nog niet helemaal rood zijn, leg ze binnen lekker warm bij een aantal rijpe tomaten en het rijpingsproces gaat gewoon door. Zo kan je ze langer bewaren.

13

 1. Links mijn Oregano heeft bloemetjes, deze kan je trouwens gewoon eten. Dit weten niet veel mensen en halen dan vaak snel de top eruit. Deze bloemen gewoon laten zitten, hier komen namelijk ook veel beestjes op af. Goed voor je tuin! Links zie je mijn moestuinbak. Deze loopt helemaal over, zoveel staat erin. Van kruiden tot groente, mijn eerste courgette, tomaten en een paprika heb ik al kunnen oogsten 🙂

Liefs Floor,

Check ook.
Website: www.floorsmoestuin.nl
Instagram: @_floorkorte_

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s