OH MEGA! OMEGA-3 VISVRIJ!

Testa ‘plantaardige’ Omega-3 bevat dezelfde werkzame stoffen als normale visolie, alleen komt hier geen vis aan te pas en is het gemaakt van natuurlijke ingrediënten! Waarom onze zeeën leegvissen als dit ook zonder vis gemaakt kan worden?! Wtf…

Door het eten van (micro)algen krijgen vissen omega-3 binnen, zelf maken vissen namelijk helemaal geen omega-3 aan! Toch blijven we deze vis vangen om er o.a. visolie en dus Omega-3 capsules van te maken.

Guido Evers, initiatiefnemer van Testa bedacht een efficiënte en duurzame manier om deze Omega-3 te winnen, zonder dat hier vis voor nodig is. Om deze olie te winnen zijn ze terug gegaan naar de bron, het voedsel van de vis, de algen! Op deze manier komt er helemaal geen vis aan te pas en dat is ‘natuurlijk’ super!

 

“Testa wil bijdragen aan het verbeteren van de biodiversiteit in de oceaan.”

Persoonlijk vind ik het fantastisch waar Testa voor staat en wat het wil bereiken met onder meer het alternatief voor visolie. Een van de doelen waar Testa naar streeft, is het verbeteren van de biodiversiteit in de oceaan. Zeker nu 87 % van de zeeën overbevist is en veel vissen vervuild zijn met gevaarlijke stoffen, zoals dioxines en pcb’s.

testa_omega-3_2966

Algenolie is duurzamer dan visolie, daarnaast is Testa Omega-3 vrij van schadelijke verontreinigingen, zoals wel aanwezig in visolie. Ook hebben er geen horror scenario’s van de visvangst plaats gevonden. De capsules zijn ontzettend gezond voor je hart, ogen en hersenen. Daarnaast gebruikt Testa geen genetisch gemodificeerde ingrediënten, geen conserveringsmiddelen en geen synthetische zoet-, smaak- of kleurstoffen.

Alles weten over visolie en zijn vervangers? Bekijk de aflevering van Keuringsdienst van waarden die gemaakt is over visieolie eens terug. Op de 22ste minuut komt er een stukje over Testa voorbij! Voor meer informatie over de ‘plantaardige’ Omega-3 capsules ga je naar testa-omega3.com

Laat de vissen lekker zwemmen en start met het doorontwikkelen van dit geweldige alternatief!

Liefs, Elcke

 

 

2 gedachtes over “OH MEGA! OMEGA-3 VISVRIJ!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s