@DAPH_BLENDS

Verwondering

Heerlijk om alles in je blog te kunnen schrijven, een beetje zoals een modern dagboek maar dan anders; Vandaag deel ik mijn gedachten met jullie over van alles en nog wat in mijn leven en alles wat zich in mij afspeelt.Verwondering
Ken je dat gevoel? zodra de sneeuw valt, je je verwonderd over de kracht van de natuur.. wat heeft die ons veel te bieden.. 4 seizoenen, de ene keer is het winter in de lente, de andere keer is het herfst in de zomer. In Nederland kan het allemaal. Boerenkool houdt van de winter, terwijl salades liever van de lente houden en ik? Ieder weertype heeft z’n charme, de sneeuwvlokken met een waterig zonnetje, heerlijk! De zonnige dagen dat je buiten in de tuin kunt ontbijten en de bbq voor de 100e keer aansteekt. De dag dat ik jarig ben en de lente begint maar zich bijna nooit laat zien op die speciale dag;). Ik moet wel zeggen, van de zomer word ik het allervrolijkst! En vrolijk zijn, positief! dat is belangrijk als je ziek bent, dat merk ik aan alles..

De laatste tijd ben ik druk bezig met m’n eigen ding.. ik pluis van alles uit
En dat gaat van de gedachte ‘Wat houdt het geloof in’ tot ‘Welke voeding doet wat?’ Ik ben stiekem een beetje verslaafd aan instagram geworden, ik kan er niets aan doen. Ik hou van het delen van mijn foto’s en de reacties die ik daarop krijg. Mensen vinden mij inspirerend.. wie had dat gedacht?! Ik een inspiratie, wat een egoboost.. soms kan ik er nog steeds niet bij, ik doe gewoon maar m’n ding.

Ik strijd, ik pluis uit, ik voer een gevecht, ik ontmoet mooie mensen, ontdek geweldige dingen over mezelf en over anderen, ik ontdek vreselijke dingen over mensen waar ik dat nooit van had gedacht, ik beleef, geniet, huil, lach, ik leef.

Ja zo kan je het wel noemen.. IK LEEF. Met alles wat ik in me heb leef ik. Ik wil zoveel mensen helpen met alles wat ik doe en voor iedereen met een ziekte wat kunnen betekenen.. dat nu ik dit zo typ gewoon een beetje het adrenaline gevoel krijg.
Bizar! haha

Passie
Zou dat passie zijn? Ik weet wel, dat deze interruptie (hmm kan je het zo noemen?) in mijn leven heel wat met m’n leven doet! Aparte zin, kan het niet anders beschrijven.. M’n bewustwording groeit, net zoals mijn kennis over voeding en levensstijl en helaas ook over kanker. Eigenlijk moet ik het niet zien als ‘helaas’, kanker brengt me ook best wel wat goeie dingen. M’n relatie staat als een ROTS! Samen kan ik alles aan met mijn allerliefste schat aan mijn zij.. Dat doet kanker ook.. M’n lichaam is nog nooit zo verwend met gezonde voeding.. Dat doet kanker ook.. Ik heb m’n passie ontdekt.. Ik weet elke dag meer wie ik ben en word en waar ik voor sta. Ik ben vaak zo dankbaar, voor de lessen die ik leer en de talenten die ik heb gekregen en waar ik voor mijn gevoel echt wat mee doen. Ik weet dat ik de rust krijg en het vertrouwen dat ik alles bij God mag leggen. Hoe fijn is dat! Nouja als je niet gelooft, heb je dat denk ik niet.. maar het geeft zoveel rust en kracht. Ik heb passie voor iets gekregen en ik denk als je dingen uit passie doet, dat dat het allerfijnste is.. Hm nu we het over passie hebben en mijn iets wat kleine verslaving .. Kom eens een kijkje nemen op mijn Instagram http://www.instagram.com/daph_blends
klik hier in mijn beste engels (en nederlands;)) probeer ik uit te leggen wat voeding kan betekenen voor je gezondheid en je lijf en je lijn! Prachtige combinatie al zeg ik het zelf. 

smoothie

“Mensen zijn ook maar mensen..”

Ook heb ik af en toe frustraties, frustraties over mensen. Je denkt dat je iemand kent, en BAM niet dus.. geroddel achter m’n rug & te horen krijgen dat je egoïstisch bent, egoïstisch! Wow, daar schrok ik van.. en al schreeuw ik het hardst dat het niets met me doet. TUURLIJK NIET. Zoiets doet altijd iets met je, gelukkig kan ik nog altijd relativeren en weet ik dat zulke opmerkingen vaak bij die ander zijn onzekerheid vandaan komen..Maar dat betekent niet dat ik in de auto wil springen en even keihard er uit wil knallen dat ik vecht voor m’n leven en dat ik m’n best doe, en meer niet.. maar goed dat is natuurlijk niet aan mij. Mensen zoeken graag iets slechts in een ander, dat heb ik ook wel eens.. mensen zijn maar mensen, We zijn geen kleine engeltjes die altijd maar er voor anderen zijn en leuk, lief en aardig blijven. Nehh nouja maar goed ook, want zo kom je er achter welke mensen wel engeltjes zijn, engeltjes in mijn leven.. ze zijn er..! Een paar verrekte lieve collega’s, m’n allerliefste vriendinnetjes, de mooiste meisjes op aarde: mijn zusjes & 1 van de knapste mannen in mijn leven mijn lieve broer, en mijn hardwerkende lieve ouders (wat zijn jullie toch mooie mensen) m’n vriendjes, m’n oompjes en tantes (die zijn ook echt geweldig, deze is voor jullie!), m’n lieve neefjes, geweldige mensen van het ziekenhuis, vriendinnen van m’n moeder en mijn allermooiste ontdekking op deze planeet ooit.. MARCO yess baby, you rock my world!

Aandacht
Deze mensen bezorgen me vele malen een brok in m’n keel en een lach op m’n gezicht. Het gaat niet altijd goed met me nee.. Mensen zijn ook maar mensen.. en dan komt het voordat je soms ‘vergeet’ dat ik kanker heb, en ik probeer dat ook heel graag uit te stralen. Maar soms, ja echt.. heel soms wil ik weer een bult aandacht, kan me niets schelen! haha, ik verlang dan naar een lief kaartje, een vriendin die zegt’; Hey jij bikkel, wat doe je het goed’ Oh en wat heerlijk dat dat dan ook gewoon gebeurt..

Die vriendinnen/collega’s/familie/vriendje..
die hebben daar voelsprieten voor soms.. 
En dat is mooi..dankjewel:)

daphne

@daph_blends
www.beatcancerwithfood.wordpress.com

Verwondering