BENECOS

Dit biologisch gecertificeerde cosmetica merk maakt elke groene zus blij! Benecos is een upcoming merk die dierproefvrij, glutenvrij, sojavrij en chemischvrij is! En waarvan sommige producten vegan zijn. Wat wil je nog meer?

Voorheen was cosmetica die aan al deze eisen voldeed onbetaalbaar, maar Benecos heeft een mooie prijs en kwaliteit gerealiseerd. Het cosmetica merk Benecos vind je online in de webshop van http://www.blossomup.nl.

Zelf heb ik gekozen voor de volgende vier Benecos producten:
Mascara vegan volume magic: een fijne mascara die de hele dag blijft zitten. Zonder zwarte vegen onder je ogen!
Natural eyeshadow primer: voelt zacht, plakt niet en met het borsteltje breng je deze primer makkelijk aan. Ook deze primer voldoet aan de wens dat de oogschaduw langer blijft zitten en maakt de kleur intenser.
Lipstick peach: een fijne lipstick in een subtiele en natuurlijke kleur. Na een maaltijd kan je de lipstick wel opnieuw aanbrengen. Hier zit wel bijenwas, lanoline & karmijn in verwerkt.
Eyeshadow Fairytale: deze oogschaduw voelt zacht op de ogen, blijft lang zitten en de kleur die je ziet, breng je ook  daadwerkelijk aan op je ooglid.Favoriet!

Het voelt ontzettend fijn om Benecos te gebruiken, omdat dit merk goed is voor mens, dier en milieu! De missie van Benecos is dan ook een hippe en frisse wind te laten waaien door het land van de biologische cosmetica en inmiddels hebben ze een uitgebreid assortiment.

Dit assortiment vind je ook in de webshop van Blossom up. Een site waar verschillende natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten te koop zijn. De beheerder van deze site is Daniëlle. Zij heeft kennis en ervaring in de branche. Mocht je vragen hebben, kan je altijd contact met haar opnemen, waardoor het gelijk een stuk persoonlijker voelt om producten online te kopen. Ook is Daniëlle ‘bachbloesem therapeute’. In deze link vind je meer informatie over het merk Bach: Bachbloesem als ondersteuning.

Kortom ik ben heel erg enthousiast over het merk Benecos en het initiatief van Daniëlle om een webshop te beginnen waar je betaalbare, natuurlijke verzorgingsproducten kan bestellen. Met een aantal producten die vegan en dierproefvrij zijn, want sommige vegan producten testen nog wel op dieren! Gelukkig begrijpt benecos daar de contradictie van.

Als laatste nog een paar belangrijke weetjes over het bestellen van de producten. Wanneer je voor 16:00 uur besteld, worden de producten dezelfde dag nog verzonden. Ook heeft Blossom up deze maand een leuke actie, want in Juli worden de producten vanaf € 25,- gratis verzonden in NL. Blijkt achteraf na je bestelling de producten niet op voorraad te zijn, dan krijg je als troost een kortingscode van 5% op de volgende bestelling.

Hartstikke fijn om in de zoektocht naar dierproefvrije cosmetica die ook nog moeten voldoen aan diverse ethische eisen Benecos te vinden.

Liefs, Elcke

 

 

 

Een gedachte over “BENECOS

  1. Dankjewel Sophie voor je oplettend oog!!! Heel blij mee! Ik heb het direct aangepast! Dankjewel

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s