@OMDATIKDATWIL

Lekkerste Vegan chocolade!
Even geleden liep ik de EkoPlaza binnen (omdat ik dat gewoon altijd erg fijn vind) en natuuuuurlijk keek ik even bij de repen chocola.

En tot mijn ontzettend grote blije vreugde zag ik drie repen die nieuw in het assortiment waren & ze waren alle drie vegan! En toen lieve kinders zag ik de smaken van de repen. En ik geloofde mijn ogen niet WANT hoewel veganistische chocoladerepen ontzettend lekker zijn, mis ik gekke smaken als koekjessmaak of iets. Snap je?
Nou.
Ik vond dus een vegan chocoladereep met de smaak choco cookie. En een reep met de smaak white nougat crisp. En ook nog een milkless. En daaronder staat dan – vegan – geschreven. Hoe fijn?!

Processed with VSCOcam with m5 preset

Omdat ik een beetje een leipo ben wat betreft super lekker eten, trok ik niet gelijk die repen chocolade open zodra ik buiten de winkel stond, maar ging ik ze pas ’s avonds proeven. Terwijl ik verder las in HP & the prisonor of Azkaban, de muziek van deze film aanstond en ik een kop koffie had met opgeschuimde rijstmelk. Ik had super nerdie een reepje per reep op de reep gelegd en proefde blokje per blokje en ik werd BLIJ. Was ik al. Maar de repen waren dus echt super lekker! ZO FIJN.

Processed with VSCOcam with m5 preset

“Al blijf ik Lindt 99% ook heel lekker vinden, maar ik heb de laatste tijd iets meer zin in een wat zoetere chocola die ook wat romiger is.”

iChoc Choco Cookie. Biologische rijstmelk couverture chocolade met cacao koekjes. Echt heerlijk. Een klein beetje hazelnootachtig, met inderdaad stukjes chocoladekoekje erin. Cannot. Stop. Eating. Het is op basis van rijstmelk. Lekker zoet en romig en gewoon echt super lekker, haha. En ook een goeie chocoladesmaak vind ik.
iChoc Milkless. Biologische rijstmelk couverture chocolade 37%. Ook een beetje hazelnootachtig, net zoals bij de choco cookie reep zit er hazelnootpasta in. Ook zit er gemalen chufa in, waar ik bij Cilla laatst over las. Leuk! Heerlijk reepje, lekker romig en zoet en ook op basis van rijstmelk.
iChock Nougat Crisp. Biologische roomwitte nougat rijstdrink tablet met krokante hazelnoten. Die naam alleen al! Omnomnom. Een super fijn reepje met stukjes gesuikerde hazelnoot erin en een sterke aanwezige hazelnootsmaak, en echt lekker! Fijn zoet en ook zo romig als die andere reepjes. Hmmmm.
Wat ik echt mega chill vind aan deze iChoc repen, is dat het bestaat uit veel stukjes chocola, perfecte groottes voor mij. Het zijn 6 rijen met 4 blokjes per rij. Dat zijn, even rekenen, 24 stukjes HEERLIJKE CHOCOLADE voor jou alleen! Als je, net zoals ik, een vriendje hebt dat niet zo gek is op chocola (ja, witte chocola…).

Naast Ombar staat deze iChoc nu ook wel op nummer 1 hoor. Al blijf ik Lindt 99% ook heel lekker vinden, maar ik heb de laatste tijd iets meer zin in een wat zoetere chocola die ook wat romiger is. En ik zag dus ook dat iChoc nog meer smaken heeft, daar moet ik echt even snel achteraan!

Processed with VSCOcam with m5 preset

Ken jij deze chocolade al? En wat vind jij ervan?

Benieuwd naar de andere berichten over mijn favo vegan chocolade? Check hier #1, #2, #3, #4.

Liefs!

@omdatikdatwil
www.omdatikdatwil.nl
Directe link naar deze blog: Lekkerste Vegan chocolade #5

Een gedachte over “@OMDATIKDATWIL

Reacties zijn gesloten.