PAPERBIRD CONCEPTSTORE, UTRECHT

Paper bird store
Dé winkel voor ‘groene’ modemeisjes, gelegen op steenworp afstand van Utrecht’s pracht en trots ‘de Domtoren’.

De Paperbird Concept Store is bij uitstek één van mijn favoriete winkels in het stadscentrum van Utrecht. De laatste mode, sieraden, plantjes, gimmicks, decoratie, kookboeken, vriendelijk personeel en dat alles met een ‘groene twist’ maken van deze winkel een fijne belevenis! Nu ik erover nadenk ben ik hier ook nog nooit uitgelopen met lege handen… misschien moet ik jullie deze winkel dan ook maar afraden #knipoog

Paper_Birid_7Paper_Birid_2Mijn laatste aankoop bij de Paperbird Store, twee ‘minimal’ kettinkjes van het merk ‘Club Manhattan’ @clubmanhattan. Goede kwaliteit en gemaakt met oog voor detail, heel tof!

 

Naast de vestiging in hartje Utrecht zijn ze ook op online gebied goed aanwezig. Altijd opzoek naar nieuwe merkjes uit Amsterdam, Parijs, Milaan en Copenhagen en dat alles te vinden op een fijne en overzichtelijke website.

Paperbird Concept Store
Oudkerkhof 40
Utrecht

@paperbirdconceptstore
http://www.paperbirdconceptstore.com

Veel shop plezier!

Liefs, Elcke

Een gedachte over “PAPERBIRD CONCEPTSTORE, UTRECHT

Reacties zijn gesloten.