Degroenezus

In 2016 ben ik gestart met Degroenezus. Ik wil laten zien dat ‘groen’ bezig zijn iets is wat veel meer mensen doen dan je denkt en helemaal niet alleen toebehoort tot het welbekende ‘geiten wollen sokken type’. Eigenlijk kent iedereen tegenwoordig wel iemand die graag bezig is met ‘groene dingen’. Dit zijn mannen of vrouwen die bijvoorbeeld graag in de natuur zijn, kennis opdoen over wildplukken, planten en kruiden of tweedehands winkelen als guilty pleasure hebben. Maar het ook leuk vinden om op een creatieve manier materialen te recyclen of upcyclen.

“Degroenezus is er voor iedereen die houdt van een groen leven of hiervoor open staat.”

Inmiddels ben ik in 2020 samen met mijn man Sander en hondje Lizz naar Zweden geëmigreerd en zal dit door enorm veel vragen die ik in mijn inbox krijg ook een extra onderdeel worden van deze blog.

Je bent van harte uitgenodigd om Degroenezus te volgen op de volgende kanalen:
Nieuw Instagram: @degroenezus.nl
Telegram: degroenezusnl

Of laat jouw e-mail adres hieronder (gratis) achter bij het icoontje ‘+Volg’ van de blog. Dan krijg je een melding in je inbox wanneer ik een nieuwe blogpost upload op mijn website.

Liefs, Elcke